Dé ideale locatie...

Direct naast Arena, AFAS Live, Ziggo Dome en Pathé

Dé ideale locatie...

Welkom bij BLVD020

BLVD020 is direct gelegen aan de Johan Cruijff Arena, de AFAS Live en de Pathé bioscoop. De Ziggo Dome is op een steenworp afstand. De ideale locatie dus om eerst nog even iets te eten en/of te drinken voordat u een wedstrijd van Ajax of een concert bezoekt. Wij zijn bijzonder makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer (trein/metro/bus) of met eigen vervoer (twee grote garages -P1 en P6- liggen praktisch naast ons café-restaurant).

Ons café-restaurant beschikt over twee verdiepingen. De begane grond biedt plaats aan 120 personen en de eerste verdieping aan maar liefst 245 personen. Ons grote zonnige (op het zuiden gelegen) terras met 150 zitplaatsen biedt een uniek uitzicht op de Johan Cruijff Boulevard.

Café-restaurant BLVD020 is bij uitstek dé ideale locatie voor uw lunch, diner, zakelijke bespreking, business-to-business meeting, groepsarrangement, borrel, evenement en/of feest. Ook maken wij graag een aanbieding op maat, zodat alles compleet aan uw wensen voldoet.

Kijk rustig nog wat verder voor nog meer specifieke kenmerken.

Voor een borrel, lunch of diner...

Eten en drinken

Bij ons is er voor ieder wat wils! Van de vertrouwde burger, saté of malse ossenhaas tot diverse wisselende gerechten uit andere keukens(landen), zoals de pittige Koreaanse kip en salade met gamba’s in sinaasappel-honing saus. Vegetarisch en Vegan word ook niet overgeslagen met bijvoorbeeld de avocado-ananas salade met papayadressing. Dit alles wordt geserveerd vanuit onze prachtige open keuken!

Onze borrelkaart staat vol met speciaal bieren, cocktails, wijnen, shots en andere heerlijkheden die de dorst lessen. Bij die borrel hoort natuurlijk een lekkere koude of warme borrelplank.

Tijdens evenementen maken we gebruik van een speciale 'evenementenkaart'. Bekijk ze hieronder.

Lunchkaart Dinerkaart

Borrelkaart Evenementenkaart

De ideale locatie voor uw groepsreservering...

Groepen

BLVD020 is dé ideale locatie voor uw groepsreservering. Voor elke gelegenheid bieden wij een speciaal groepsarrangement. Buffetvoorstellen voor groepen vanaf 30 tot maximaal 250 personen.

Ook voor zakelijke groepsaanvragen hebben wij alle apparatuur in huis. Zoals 65 en 70 inch ledschermen waar uw presentatie goed tot zijn recht komt, ondersteund met uw woorden via ons geluidsysteem.

Meer informatie

Wacht niet op de barman...

Self-Service taptafel

Wij bieden u de mogelijkheid heerlijk te borrelen aan onze self-service taptafel. U hoeft niet meer op de barman te wachten! Voortaan kunt u direct met uw maten of collega’s van uw vers getapte biertjes genieten.

Voor 2 uur kunt u een taptafel reserveren met 10 Liter bier. Een upgrade is natuurlijk ook mogelijk. Een upgrade kan onder voorbehoud van beschikbaarheid worden aangevraagd. Reserveringen en walk-in zijn beperkt tot een minimum van 2 uur/10 Liter bier à € 14,00 per liter.

Meer informatie

Op 5 grote televisies altijd...

Live sport uitzendingen

Kom LIVE kijken naar sportwedstrijden! Heb je geen kaartje voor Ajax. “Don’t Worry about a thing”. Kom dan alsnog bij ons kijken en voel en hoor het gedreun van de Arena. Wanneer Ajax niet speelt zenden wij ook Formule 1 en andere sportwedstrijden uit.

Op specale eventdagen...

Events

Op evenementendagen van de Ziggo Dome, Afas Live en Arena kan er 3 uur voor aanvang van het evenement niet gereserveerd worden via onze online reserveringen. Tevens kunt u op deze dagen vanaf 17:00 uur alleen een keuze maken van onze speciale evenementenkaart. Indien u deze per mail wilt ontvangen kunt u deze opvragen via info@blvd020.nl.

Hieronder voor uw gemak de links naar de evenementenagenda van Afas Live, Ziggo Dome en de Johan Cruijff Arena.

AFAS Live Ziggo Dome Johan Cruyff Arena